home hmenu Home | sitemap hmenu Site map | Language 

НОИ организира пенсионни консултации по повод Международния ден на възрастните хора

Read more...По повод Международния ден на възрастните хора Националният осигурителен институт (НОИ) организира консултации по пенсионни въпроси.

Read more...

В Пловдив се проведоха българо-германски консултационни дни

Read more...Oт 16 до 18 септември 2014 г. в гр. Пловдив се проведоха традиционните българо-германски консултационни дни с участието на експерти от Националния осигурителен институт (НОИ) и Германското пенсионно осигуряване.

Read more...

Публикуван е третият брой за 2014 г. на информационния бюлетин на НОИ

Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) съобщава, че третият брой за 2014 г. на информационния бюлетин на НОИ вече е публикуван на интернет страницата на институцията (www.nssi.bg).

Read more...

НОИ стартира проект за разработване и внедряване на интегрирана система за електронен обмен на документи

Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) стартира изпълнението на Проект “Разработване и внедряване на интегрирана система за електронен обмен на документи и данни (ИСЕОДД) с НОИ за изплащане на паричните обезщетения от ДОО“ по Оперативна програма „Административен капацитет”

Read more...

Среден осигурителен доход за страната за месец юли 2014 г.

Read more...Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец юли 2014 г. е 676,38 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.08.2013 г. до 31.07.2014 г. е 667,65 лв.

Read more...

Contacts

Contact center