home hmenu Home | sitemap hmenu Site map | Language 

Промени в състава на Надзорния съвет на НОИ

Read more...С решение на Министерския съвет на Република България от 22 юни 2016 г. е променен съставът на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт (НОИ).

Read more...

294 консултации бяха предоставени в рамките на българо-германските консултационни дни в Нюрнберг

Read more...От 14 до 16 юни 2016 г. в гр. Нюрнберг (Германия) се проведе двадесетият кръг от международните българо-германски консултационни дни с участието на експерти от Националния осигурителен институт на Република България и от Германското пенсионно осигуряване.

Read more...

Среден осигурителен доход за страната за месец април 2016 г.

Read more...Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец април 2016 г. е 772,76 лв.

Read more...

НОИ разширява списъка на електронните си справки

Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) продължава да разширява списъка на справочните си електронни услуги. От 10 юни 2016 г. на интернет страницата (www.nssi.bg) на институцията е достъпна нова „Справка по БУЛСТАТ за представени документи в ИСЕОДД“.

Read more...

Димитър Бранков е новият председател на Надзорния съвет на НОИ

Read more...На свое заседание, проведено на 16 май 2016 г., Надзорният съвет на Националния осигурителен институт (НОИ) избра за председател г-н Димитър Бранков, заместник-председател на Българска стопанска камара (БСК) като представител на работодателските организации.

Read more...

Contacts

Contact center