home hmenu Home | sitemap hmenu Site map | Language 

Среден осигурителен доход за страната за месец февруари 2017 г.

Read more...Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец февруари 2017 г. е 791,26 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.03.2016 г. до 28.02.2017 г. е 777,36 лв.

Определеният средномесечен осигурителен доход за страната за посочения период служи при изчисляване размерите на новоотпуснатите пенсии през месец март 2017 г., съгласно чл. 70, ал. 2 от Кодекса за социално осигуряване.

График за изплащане на пенсиите и обезщетенията през м. април

Read more...Националният осигурителен институт съобщава, че във връзка с предстоящите великденски празници изплащането на пенсиите през месец април ще започне на 06.04.2017 г. (четвъртък) и ще приключи на 20.04.2017 г. (четвъртък).

Read more...

НОИ стартира програмата за профилактика и рехабилитация за 2017 г.


Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) информира, че от 3 април (понеделник) започва изпълнението на програмата за профилактика и рехабилитация за 2017 г.

Read more...

НОИ публикува нова е-услуга за осигурители

Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) предоставя нова електронна услуга „Справка за постъпилите данни в Електронния регистър на болничните листове от издаден/анулиран болничен лист“, предназначена за осигурителите и упълномощените от тях лица, които подават документи за изплащане на парични обезщетения от държавното обществено осигуряване.

Read more...

Нова е-услуга на НОИ позволява онлайн справки от статистически данни

Read more...За улеснение на потребителите Националният осигурителен институт (НОИ) предоставя нова електронна услуга „Генериране на динамични справки върху статистически данни“, която е достъпна на интернет страницата на института (www.nssi.bg) в рубрика НОИ/Статистика/Онлайн статистически справки

Read more...

Contacts

Contact center