home hmenu Home | sitemap hmenu Site map | Language 

Променен е съставът на Надзорния съвет на НОИ

Read more...С решение на Министерския съвет на Република България от 13 август 2014 г. е променен съставът на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт.

Read more...

Среден осигурителен доход за страната за месец юни 2014 г.

Read more...Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец юни 2014 г. е 671,28 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.07.2013 г. до 30.06.2014 г. е 664,84 лв.

Read more...

НОИ и “Български пощи” ЕАД изплащат по-рано пенсиите в Мизия и Бяла Слатина

Read more...Националният осигурителен институт и “Български пощи” ЕАД са създали необходимата организация за бързо изплащане на пенсиите на всички пенсионери от общините Мизия и Бяла Слатина.

Read more...

НОИ продължава да приема заявления за промяна на платеца

Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) информира, че продължава да приема заявления за промяна на платеца за всички свои клиенти, които имат представени в НОИ сметки за изплащане на пенсии и обезщетения за болест, майчинство и безработица по банкова сметка в „Корпоративна търговска банка” АД и „Креди Агрикол България” ЕАД.

Read more...

Българо-германски пенсионни консултации ще се проведат от 16 до 18 септември в Пловдив

Read more...От 16 до 18 септември 2014 г. в Пловдив ще се проведат традиционните българо-германски консултационни дни по пенсионни въпроси. Те се организират за 16-ти пореден път от Националния осигурителен институт и Германското пенсионно осигуряване, като домакин е териториалното поделение на НОИ в града.

Read more...

Contacts

Contact center