home hmenu Home | sitemap hmenu Site map | Language 

НОИ и ИКА обсъдиха проблеми, свързани с изплащането на гръцки пенсии

Read more...На 7 и 8 октомври 2014 г. в Атина се състоя първа работна среща между експерти на Националния осигурителен институт (НОИ) и на Гръцкия осигурителен институт (ИКА), който е компетентната институция за отпускане и изплащане на основните пенсии, които са придобити въз основа на плащане на задължителни осигурителни вноски.

Read more...

Среден осигурителен доход за страната за месец август 2014 г.

Read more...Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец август 2014 г. е 671,51 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.09.2013 г. до 31.08.2014 г. е 670,58 лв.

Read more...

НОИ стартира първия етап от преминаването към електронен обмен на данни за изплащане на паричните обезщетения за временна неработоспособност

Read more...От 1 януари 2015 г. стартира първият етап от електронизирането на процеса по изплащане на парични обезщетения за временна неработоспособност и за бременност и раждане.

Read more...

Публикувани са функционалните изисквания за разработването на софтуер за органите на медицинската експертиза

Read more...Националният осигурителен институт (НОИ) продължава своята работа по успешното внедряване на Електронния регистър на болничните листове от 1 януари 2015 г.

Read more...

Полска делегация посети НОИ

Read more...От 29 септември до 2 октомври 2014 г. Националният осигурителен институт (НОИ) бе домакин на делегация на Полския социално-осигурителен институт (ЗУС).

Read more...

Contacts

Contact center